Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/svmvolley/domains/svmvolleybal.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 208
Nieuwe corona maatregelen
  

Corona maatregelen van 02/11/´21

15 november 2021 11:45
Hallo beste leden, 

Op dinsdag 2 november is in de persconferentie besproken dat er weer meer maatregelen bij zijn gekomen, ook voor volleybal helaas. 

Bij de trainingen, wedstrijden, uitwedstrijden is het verplicht een QR code te tonen. Dit gaan wij dan ook controleren. Dus zorg dat je de QR code en je legitmatie bij je hebt. 

Omdat wij vanuit het bestuur dit niet alleen kunnen gaan doen, willen we dit met alle leden oplossen. Het is de bedoeling dat de aanvoerders het eigen team en de tegenpartij gaat checken op de QR code. Wanneer iemand het niet op orde heeft kunnen we die persoon helaas niet toelaten. We gaan er vanuit dat het team de aanvoerders ondersteunt in het geval er een weigeraar is of als er een vervelende discussie ontstaat.   

Om de QR code te scannen is de app ´Scanner voor CoronaCheck´ nodig. Deze is heel makkelijk te downloaden via de appstore op je telefoon.

Uitzonderingen op deze maatregelen:
Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters.

Iedereen alvast bedankt voor jullie medewerking, het is een situatie waar we zelf geen grip op hebben, maar we hopen op deze manier wel te kunnen blijven sporten. 

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. 

Groeten, het bestuur.

Tags:Agenda

Er zijn geen punten op de agenda.

Foto van de week

Foto van de week
Sporthal 'De Triangel' | Maanhuizenlaan 10 | 8316 AB Marknesse | Tel: 0527- 203385
Privacy Verklaring
Copyright © SV Marknesse 2022 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps