SVM Volleybal Ledenadministratie 

ledensvmvolleybal@gmail.com
Koerdien van Wijk
Remise 1
8316 EE Marknesse

Lid worden

Indien u lid wilt worden van SVM Volleybal als speler of als donateur, dan kunt u dit doen door het invullen van een aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier is onderaan deze pagina te vinden. Na deze aanmelding zal er een persoonlijke spelerspas aangevraagd worden bij de NeVoBo. Voor een geldige spelerspas is het van belang dat er een digitale pasfoto wordt aangeleverd. Na de inschrijving van de ledenadministratie zal u deze persoonlijke relatiecode ontvangen. 

Wijzigingen

Voor het doorgeven van adreswijzigingen graag het document gebruiken onder aan deze pagina. Voor het wijzigen van uw rekeningnummer kunt u een mail sturen naar de Ledenadministratie 

Opzeggen lidmaatschap

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen of als donateur stoppen, dan kan dit schriftelijk met onderstaand formulier en via e-mail. Opzeggen kan voor 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Schriftelijke opzeggingen voor competitie spelende leden dienen uiterlijk 15 juni bij de afdelingssecretaris, Koerdien van Wijk, gegevens zie boven, te zijn ingeleverd. Donateurs kunnen te allen tijde opzeggen.
 

Aanmeldingsformulier SVM Volleybal

Contributies

Machtiging automatische incasso

Aanmelding donateur

Adreswijziging

Opzegging lidmaatschap

Sporthal 'De Triangel' | Maanhuizenlaan 10 | 8316 AB Marknesse | Tel: 0527- 203385
Privacy Verklaring
Copyright © SV Marknesse 2024 - Gerealiseerd door NUGTR