Scholen volleybaltoernooi

14 oktober 2019 13:54 Scholenvolleybaltoernooi 18 oktober

De laatste vrijdag voor de herfstvakantie. Alle scholieren van de groepen 7 en 8 uit Marknesse weten wat dit betekent. Scholenvolleybal toernooi!

Op vrijdag 18 oktober om 13:00 uur vindt weer het jaarlijkse scholenvolleybaltoernooi plaats, georganiseerd door SVM jeugdvolleybal. Met in totaal 16 deelnemende teams hopen we dat het toernooi weer een groot succes wordt. Dit toernooi duurt tot ongeveer 15:30 uur. De finalewedstrijd wordt om ca 15:15u gespeeld. We nodigen u graag uit in de Sporthal de Triangel om de teams aan te moedigen of gewoon om te komen kijken naar de sportieve prestaties.

Alle basisscholen uit Marknesse (de Driesprong, de Mariabasisschool en de Zeester) zijn weer goed vertegenwoordigd met meerdere teams. We spelen volgens de regels van CMV 4 (Nevobo cmv 4 spelregels). Daarnaast is het gebruikelijk dat de teams op een leuke, originele manier verkleed zijn, een yell maken en eventueel een spandoek. Naast de winnaar van het beste team is er dan ook een beker voor het meest originele team.

Daarnaast bekijken we welke school het beste volleybal speelt en de meeste winstpunten behaald (maar delen de punten ook door de gespeelde wedstrijden, zodat niet automatisch de school met de meeste teams deze beker wint). Vorig jaar ging de wisselbeker naar de Driesprong. We zijn benieuwd of ze dit jaar weer deze beker kunnen winnen.

Het SVM jeugdvolleybalbestuur heeft haar netwerk aangesproken omdat ze benieuwd waren, voor de hoeveelste keer dit toernooi georganiseerd wordt. Uit de reacties konden ze opmaken dat we een jubileum hebben dit jaar. Voor de 35ste keer spelen de oudste basisschoolkinderen uit Marknesse volleybalwedstrijden tegen elkaar.

Naast alle deelnemers (bijna 90 kinderen), vrijwilligers van SVM volleybal, zijn het de sponsoren die dit jaarlijkse toernooi mogelijk maken. De sponsorcommissie is druk bezig om sponsors voor de afdeling Volleybal te werven. Dus als u benaderd wordt, zeg ja tegen het verzoek om sponsor te worden van SMV Volleybal, want mede door uw bijdrage kunnen we dit volleybaltoernooi voor alle scholieren van de groepen 7 en 8 uit Marknesse organiseren. Een mooie traditie die we hopelijk nog jaren kunnen voortzetten.

Graag zien we u in de Triangel op vrijdagmiddag 18 oktober!

SVM Jeugdvolleybal

T&T vergadering

Trainers en teamvertegenwoordigers vergadering zullen plaats vinden op 19-11-19 en 07-04-20

09 jun

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op 9 juni 2020 bij de Punt!