Marknesser reacreanten het beste team van de avond!

9 december 2019 13:34 Men neme de sporthal in Creil
Met 6 verschillende volleybalteams
Die allemaal graag, voor de lol, een balletje slaan
Zorg voor mooie witte shirts (met lange mouw)
En …. Je hebt een topavond!

Zo gingen vrijdag 22 november 6 enthousiaste volleybalspelers van de recreanten op weg naar Creil om daar mee te doen aan een toernooi. Vol goede moed begonnen zij de eerste wedstrijd. Deze werd glansrijk gewonnen dus de adrenaline steeg en het smaakte naar meer. Er werd goed over gespeeld, mooie aanvallen werden opgezet en er werden vele punten gescoord. Helaas ging het na de eerste wedstrijd mis met het scorebord. De tegenpartijen uit de resterende wedstrijden scoorden net meer punten dan wij en dat lag zeker niet aan het spel. We kunnen trots zijn op ons mooie spel en onze goede prestaties. En we hebben zoals altijd veel gelachen. Aan het eind van de avond, na een verkwikkende douche mochten wij genieten van een schaal met heerlijke hapjes.

Ook zin in een avond sportieve gezelligheid? Wij trainen onze volleybaltechnieken en onze lachspieren op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Wij dagen jullie uit om met ons mee te doen!

T&T vergadering

Trainers en teamvertegenwoordigers vergadering zullen plaats vinden op 19-11-19 en 07-04-20

09 jun

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op 9 juni 2020 bij de Punt!