Het volleybalseizoen is weer begonnen!

4 september 2019 13:42

Eindelijk is het weer zover, na een lange zomerstop mogen de volleybalschoenen weer uit de kast gehaald worden en zijn de kniebeschermers alweer omhoog getrokken.
De eerste trainingen in onze Triangel zitten erop en daarmee zijn de eerste ballen alweer in het veld geslagen.

Dit seizoen willen wij (Lian & Anne) proberen de website en onze facebookpagina up to date te houden, maar hiervoor hebben we van alle teams wat input nodig!
Willen jullie ons regelmatig verblijden met leuke nieuwtjes, (actie)foto's of wedstrijdverslagen?

Zo kunnen wij zorgen dat deze pagina's levendig blijven met nieuws vanuit onze hele vereniging.

Iedereen een goed en sportief seizoen gewenst!

T&T vergadering

Trainers en teamvertegenwoordigers vergadering zullen plaats vinden op 19-11-19 en 07-04-20

09 jun

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op 9 juni 2020 bij de Punt!